24 Eylül 2024 Salı BAŞKANLIK
A
a

81 İlde 8344 Firmayla İndirim Anlaşması Sağlandı


81 İlde 8344 Firmayla İndirim Anlaşması Sağlandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Reşat Moralı Toplantı Salonu'nda “2024 Emekliler Yılı” toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşma yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Türkiye geneli kamu, kurum, kuruluş ve özel sektörde faaliyet gösteren firmalar ve kamu-özel bankalar ile yapılan protokollerin yansıra, 81 ilde çeşitli alanlarda faaliyet gösteren 8 bin 344 yerel firmayla indirim anlaşması yapıldığını belirtti.

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, toplantıda yaptığı konuşmasında, 2024 yılının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Emekliler Yılı” olarak ilan edildiğini hatırlatarak, “Emekliler, Türkiye Yüzyılı emektarları olarak ülkemizin büyümesinde, kalkınmasında ve bu aşamaya gelmesinde çok ciddi katkıları olan bizlerin kıymetlileridir. Biz de istedik ki emekliler uzun bir çalışma hayatından sonra huzur ve refah içerisinde yaşasın. Bu bağlamda Bakanlık olarak bizde bu projeye destek olmak istedik.” dedi.

81 ilde 8344 firmayla emeklilerimizin lehine indirim kampanyaları avantajları sunuldu.

Bakan Yardımcısı Aydın, SGK bünyesinde yürütülen programda çok sayıda kurum ve kuruluşla yapılan görüşmeler neticesinde emeklilere yönelik ciddi ayrıcalıklar, avantajlar, indirimler yapıldığını belirterek “81 ilde 8 bin 344 firmayla emeklilerimizin lehine indirim kampanyaları avantajları sunuldu. Bu avantajların yayınlandığı emekliler yılı sitemiz 17 milyon 500 bin üzerinde tıklanma ile ziyaret edildi. Emeklilerimiz, emekliler.gov.tr web sitesini ziyaret ederek tüm indirim anlaşmalarımızdan haberdar olabilirler.” ifadesinde bulundu.

Aydın iş birliği, destek ve katkıların artarak devam etmesini temenni ederek, “Desteğini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanımız Sayın Işıkhan’a, Bakan Yardımcısı arkadaşlarımıza, Sosyal Güvenlik Kurumuna ve özellikle bu kampanyada bizimle birlikte olan siz firmalarımıza teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. 

Toplantıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcıları Dr. Adnan Ertem, Faruk Özçelik, Av. Ahmet Aydın, Prof. Dr. Lütifhak Alpkan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Dr. Raci Kaya, Strateji Geliştirme Başkanı Onur Öztürk, Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Küçükevcilioğlu ve çeşitli alanlarda faaliyet gösteren firma yetkilileri katıldı.

Ayrıca toplantı sonunda yaptıkları iş birliğiyle emeklilere katkı sunan, çeşitli alanlarda faaliyet gösteren firma yetkililerine teşekkür belgesi takdim edildi.

Fotoğraf Galerisi
Belgeler